Tælle – Læringscirkler

Talmængde: Lær dit barn om tal og talmængder – at der er en sammenhæng imellem tallets udseende, navn og en bestemt mængde. Lad dit barn tælle fingerne på cirklen, find tilsvarende antal gafler, sko eller sten, så legen hele tiden udvides med andre “områder”, så dit barn får en forståelse af, at tal og mængder findes mange steder og ikke kun på cirklen.
Cirklen her kan med fordel bruges sammen med “Tal”, så dit barn kan matche både mængden, tallets navn, udseende og stavemåden. Dit barn skal på nuværende tidspunkt ikke kunne tallene skrevet med bogstaverne, men det er fint at introducere dem alligvel, så dit barn har set det før.

Køb de færdigttrykte cirkler her.

Se hele overblikket over førskolecirkler her.

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr