Tælle og figurer – Leg&Lektie cirkler

IMG_2019-11-27_13-47-40

Talmængde: Lær dit barn om tal og talmængder – at der er en sammenhæng imellem tallets udseende, navn og en bestemt mængde. Lad dit barn tælle fingerne på cirklen, find tilsvarende antal gafler, sko eller sten, så legen hele tiden udvides med andre “områder”, så dit barn får en forståelse af, at tal og mængder findes mange steder og ikke kun på cirklen.
Cirklen her kan med fordel bruges sammen med “Tal”, så dit barn kan matche både mængden, tallets navn, udseende og stavemåden. Dit barn skal på nuværende tidspunkt ikke kunne tallene skrevet med bogstaverne, men det er fint at introducere dem alligvel, så dit barn har set det før.

Former: Dit barn skal kunne genkende og benævne forskellige geometriske figurer og former, så brug denne cirkel til at øve dem, find formerne i hjemmet eller på gåturen og opdag, at de måde findes på cirklen og i virkligheden.

Køb de færdigttrykte cirkler her.

Se hele overblikket over førskolecirkler her.

Er du udvalgt Copydan-skole eller institution, skal du huske at indberette tekst, opgaver og materialer kopieret fra legoglektie.dk. Du skal indberette både papirkopier, digitale kopier, print og scanninger.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Skole- og førskolecirkler

Vi anbefaler...

Førskole

Jul
legoglektie@gmail.com

Jul, farver og tal

Flere fine juleopgaver, som er lette at gå til for dig og dit barn. Her skal dit barn farvelægge tallene i bestemte farver, så der dannes en fin juletegning. Målgruppe: 3-8år Mål: Tal og finmotorik Se flere juleopgaver her Hent

Læs mere
GRATIS
legoglektie@gmail.com

Gratis skoleopgaver

Find hele vores oversigt med gratismateriale inddelt i fag og emner her. Hvem elsker ikke GRATIS ting? Her hos os finder du en masse kopiark med opgaver, lege med læring og læringsspil til dit barn.  Opgaverne findes til både dansk,

Læs mere
3-5år
legoglektie@gmail.com

Træn simpel matematik sjovt

Bjørn elsker jo små aktiviteter, så jeg udnytter en hver chance for at gemme lidt læring i legene. Denne gang har jeg brugt gamle korkpropper og cirkler lavet af en voksdug. På cirklerne skrev jeg små regnestykker og resultatet på

Læs mere
Førskole
legoglektie@gmail.com

Tal om navneord – sprog

Følgende oversigt er udarbejdet af Logopæd (Talepædagog) Laura Gram, som står bag gruppen “Sproglege for sproglinger”. Nogle gange er det lidt svært at finde ud af, hvordan man som forældre eller fagperson egentlig udvider et barns sprog og ordforråd. Denne oversigt

Læs mere
Scroll til toppen