Modsætninger – Læringscirkler

Modsætninger: Som en del af den sproglige udvikling og forståelsen af verden omkring sig, skal dit barn begynde at bruge forskellige ord – herunder tillægsord. Disse tillægsord er opsat som modsætninger, som er lette at visualsere og bruge sammen med dit barn. Se også en opgave her med modsætninger.

Sanser: Fra dit barn er helt lille kan du på forskellige måde stimulere sanserne igennem lege og fokusområder. I cirklen her får du hjælp til at huske at komme omkring alle områderne, som er vigtige på hver deres måde. Find også sanselege her.

Køb de færdigttrykte cirkler her.

Se hele overblikket over førskolecirkler her.

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr