Alfabet og bogstaver – Læringscirkler

Læringscirklen med farver og bogstaver har jeg udvalgt til at være en del af førskolecirklerne, selvom de også findes i skolecirklerne. Mange børn begynder nemlig at være nysgerrig på bogstaver allerede inden du starter i skole, og som jeg altid skriver, så er det med at gribe nysgerrigheden, når den er der.

Bogstaver: Brug cirklen med bogstaver som en fælles referenceramme for bogstaver, så hver gang i taler om bogstaver, finder dem, skriver dem, laver dem med kroppen, så finder I også lige bogstavet på cirklen. På den måde trækkes bogstavet hele tiden tilbage til noget kendt og genkendeligt for dit barn, hvilket hjælper det til at huske det.

Køb cirklerne færdigtrykte her.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr