Tegn en mand med geometriske figurer

cropped-IMG_2019-11-04_11-25-20.jpg

Bjørn lavede denne fine tegning i skolen i sidste uge. De har om geometriske figurer og skulle tegne en mand ud af figurer. Ret fin måde at få fokus på geometriske figurer og få børnene til virkelig at koncentrere sig om deres form.

Brug evt læringscirklen her til at huske på de geometriske former og huske det centrale omkring emnet i dit barns skoletid.

Den kan også købes færdigtrykt her.

Mål: Geometriske figurer

Målgruppe: Fra 5 år

Se flere leg med figurer her.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Læringscirkler

Samlet pakker

Førskole

Natur – anbefalet legetøj

Legetøjet er sponsoreret af legebyen.dk til test. Hvis du ikke har bemærket det, så er jeg ret tosset med naturen! Jeg elsker luften, duften, friheden og alle de muligheder for leg og læring, som er i naturen – der i

Skoletilbehør

Et af de mest forstyrrende elementer i undervisning,jeg oplever, er elever, som ikke har styr på deres skoletilbehør. De skal lige have spidset blyanten, mangler et viskelæder eller kan for 3. gang ikke lave matematikopgaverne, fordi de mangler en vinkelmåler!

Match – sprogstimulering

Der er mange møder at stimulere sit barn sprog på! Du kan blandt andet træne det i bilen som her eller du kan bruge disse fine billedekort. Se hele sprogkategorien her. Mål: Sprogstimulering, kategorisering og ordforråd Målgruppe: Fra 3 år Du

Nøglering med matematikvejledning- cirkel

Nederst finder du læringscirklen med hjælp til hvordan du læser en matematikopgave og får hjælp til at komme videre, hvis dit barn går i stå. Fra 3. til 4. klasse er der et stort spring i matematikken, og der kommer

Papleg

Papplader med snor Herhjemme har vi uendelig meget pap fra alle de pakker shopping-mor her får tilsendt!;-D Men nu har jeg fundet den perfekte undskyldning for at fortsætte shopperiet, som hjælper dit barn med at træne finmotorik og forskellige emner.

Scroll til toppen