120 ord – hus til at øve

Herhjemme øver og øver vi de 120 ord på en masse forskellige måder blandt andet med læringscirklen, værksteder og med læsning.

Jeg lavede disse huse for nyligt for at gøre det mere visuelt for Bjørn, hvor mange af ordene han egentlig kan, for at motivere ham og for at han dagligt kigger på ordene og øver sig.

Han ELSKER det. Hver gang der er et ord han kan læse flyttes det til det grønne felt og strege ud på hans læringscirkel. De ord han skal have lidt hjælp til eller vil øve er i det gule hus, og dem der er svære eller vi ikke er nået til er i det røde hus.

Brug de 120ord som er skrevet ind i spillet her. Print dem og klip firkanterne ud, så skal du ikke selv til at lave brikkerne. Og print gerne en ekstra udgave, som I kan spille med 2 terninger.

Se også værksteder med 120 ord, som kan købes her eller de færdigtrykte bogstav-og ordkort, som indeholder både 120 ord, lydrette ord, bogstaver og at skrive.

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr