Tysk Ludo

IMG_2020-03-05_09-32-53

Med god hjælp fra en sød tysklærer, har du nu mulighed for at spille tysk Ludo med dit barn eller dine elever. Print pladerne herunder og spil det som et almindeligt Ludo, men hvor dit barn skal læse dit tyske ord, bøje dem eller lave en sætning med dem.

Se andre Ludo her.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Skole- og førskolecirkler

Vi anbefaler...

Førskole

Finmotorik
legoglektie@gmail.com

Guldjagt i sandkassen

Søndag havde vi hyggedag! Vi var alle godt trætte efter fødselsdagen i går, og Eskild startede dagen ud med at drikke af sololien, så vi skulle ringe til giftlinien og snakke med lægevagten – så var energien ligesom brugt ikk?;-D.

Læs mere
Ark til print
legoglektie@gmail.com

Parallelle og vinkelrette linier – opgaver

Nederst finder du opgaver, hvor dit barn kan øve sig i at regne med parallelle og vinkeltrette linier. Når dit barn skal lære om linjer, er det vigtigt at kunne kende forskel på parallelle og vinkelrette linjer. Parallelle linjer vil aldrig

Læs mere
Læringscirkler
legoglektie@gmail.com

Vejret og tid – Leg&Lektie cirkler

Førskolecirklerne her er med emnet vejret og tid. Vejret hører under natur, som er en del af de 6 styrkede læreplaner i institutionerne i Danmark. Hele sættet med læringscirkler har disse læreplaner som inspiration. Se alle udgivet førskolecirkler her. Vejret:

Læs mere
Ikke-kategoriseret
legoglektie@gmail.com

Insektsuger

Denne hjemmelavet insektsuger er fantastisk til børn. På denne måde kan de let fanger insekter uden at mase dem til døde inden de får kigget på dem.Du skal bruge:– Et syltetøjsglas – Et sugerør fra en “slushice-dims” (ja endelig finder

Læs mere
Scroll til toppen