Tørret blomster

IMG_2020-05-17_15-42-50

Den fine aktivitet er så hyggelig at lave og giver en meget farvestrålende pynt at have hængende hjemme,i børnehaven eller i klassen. Dit barn får øvet finmotorikken ved at klippe og lærer lidt om naturen, det er presse blomster og om farver, imens I hygger jer.

Naturen er fantastisk at udforske og indbyder til en masse udfordringer for dit barn både motorisk, fagligt og som denne finmotorisk.

Se hele vores kategori med lege i naturen med lærings implementeret her.

Målgruppe: Fra 3 år.

Fremgangsmåden:
Tør blomster og pres dem.
Klip cirklen i pap.
Læg begge dele i laminerings lomme og laminer.
Klip til igen og lav hul til en snor;)

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Læringscirkler

Samlet pakker

Førskole

Førskole
legoglektie@gmail.com

Rim – fluesmækker

Lidt nyt materiale til arbejdet med rim, so er udarbejdet af Laura fra Sproglege for sproglinger: Jeg har netop lavet to “Rim-flue-klask”-plakater, hvor tanken er, at de skal printes på A3, lamineres og hænges på væggen i børnehøjde. Så kan

Læs mere
1-3år
legoglektie@gmail.com

Talplakat

Jeg har lavet dette ark/plakat, som kan hentes GRATIS på linket længere nede. Læs hvilken måde arket kan bruges til at stimulere dit barns nysgerrighed overfor tal, øve tallene navne samt udseende. Se en masse tallege her. Hvis du ønsker mere

Læs mere
0. klasse
legoglektie@gmail.com

Ludo med bogstaver og ord

Få alle ludospil tilsendt din mail her for 20kr.  I har været helt vilde med mine Ludospil til matematik, så derfor har jeg også lavet nogle til dansk, der kan hentes herunder. Se desuden sjove lege med bogstaver og ord.

Læs mere
Sociale medier
legoglektie@gmail.com

Sociale medier

Få løbende input til lege, forældreskab og læring ved at følge familien LEG og LEKTIE på Instagram Facebook Dette får du GRATIS: Lette lege med læring i alderen 3-11år. Lege med fokus på fx tal, ord, bogstaver, innovation,natur, kridt, Lego.

Læs mere
Scroll til toppen