Bogstaver og natur med skolecirklen

IMG_2020-05-10_06-09-43

Herhjemme ELSKER vi at bruge vores læringscirkler! Andet ville jo også være tosset, så vi nu selv har fundet på dem. Men de er simpelthen geniale at bringe læringen med ud i lege og naturen og dermed øve forskelige faglige emner i andre kontekster, så dit barn også kan overføre den viden det får. Hvis du kun lader dit barn løse opgaver på ark og med en blyant, kan det være svært at genkende bogstaver og bruge det andre steder end på papir, da dit barn ikke får øvet at bringe sin viden ud i andre situationer. Derfor anbefaler vi altid, at både lege, spille, synge, lave opgaver og bruge sin viden i hverdagen.

Billedet her viser et eksempel på hvordan vi bruger cirklen med alfabetet i naturen. Vi havde dem med i sommerhuset og Bjørn på 6 år fandt forskellige ting, som han skulle placere ved det rigtige startbogstav. Denne leg giver ham både øvelse i at lytte til bogstavernes lyde, men gør ham også nysgerrig og interesseret i at bogstaverne faktisk findes overalt. På den måde bliver han fyldt med lyst til at lære mere og opsøger selv både bogstaver og ord i andre kontekster.

Cirklen kan du finde her til print.

Ellers kan alle læringscirklerne købes samlet i plastik, så de lettere kan holde til at bringes med ud i naturen.

Multi bogstav- og ordkort

Færdige kort, skriv med tusch og visk ud. For- og bagside.

Læringscirkler

Alle huske- og regneregler til matematik, dansk og engelsk samlet i en nøglering. 0.-10. klasse.
Butikken

Læringskort

Kort med plastikoverflade - så løs og visk ud! Meget populære kort og et sikkert valg. Fra 3 år.
Butikken
IMG_2020-07-15_13-52-35

Vi anbefaler...

Læringspakker sammensat af os! Alt det vigtige du skal bruge til dit barn. Fra 3 år.
Butikken
20200427_180330

Sprogkort

Hjælp til dit barns sprogudvikling - let og sjovt med vores Multi Sprogkort. Fra 3 år.
Butikken
Scroll til toppen