Spil med bogstavers lyde.

cropped-IMG_2019-09-10_14-57-11.jpg

Køb spilene til 25kr her

Så er endnu et værksted klar til samlingen. Værkstedet her er med fokus på bogstavers lyde. Det tidligere værksted “Bogstaver” kan med fordel bruges inden dette. Værkstedet “Lydrette ord” er tænkt til at kunne bruges efter.

Værkstederne kan både bruges hjemme med sit barn eller i skolen til små værksteder. De er lige til at printe og bruge. Husk materialet er underlagt copyright, så det må kun kopiers på skoler med en copyrightaftale.

Måske dit barn kan have glæde af læringscirklen med bogstaverne her, hvis det stadig er svært at huske dem alle. Og ellers er det en god ide, at begynde at øve huskeord/de 120 ord, som du kan læse om her.

En anden god både at have fokus på bogstaver og lyde er igennem rim.

Værkstedet med flipflappere kan hentes her.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Læringscirkler

Samlet pakker

Førskole

Lærer
legoglektie@gmail.com

Ideer til udeskole

Kirsten Kongsmark Tønnensen – tidligere adjunk på læreruddannelsen – har givet os lov til at dele denne fine guide til udeskole. Her er både ideer til matematik, dansk, billedkunst og natur/teknik samt nogle overvejelser omkring formål, fælles mål og definitionen

Læs mere
Efterår
legoglektie@gmail.com

Brug dine sanser i skoven

I sidste weekend var vi på tur i den skønne efterårsskov. Det var virkelig en fantastisk tur, og hvor bliver man bare i godt humør af det. Jeg har tidligere skrevet om, hvad du kunne tale med dit barn om

Læs mere
0. klasse
legoglektie@gmail.com

Snak om ordet – sprogstimulering

Få en masse ideer til, hvordan du kan tale omkring et ord og hjælpe dit barn med at øget kendskabet til ord, formuleringer og sammenhænge. Se hele sprogkategorien her. Mål: Sprog, sammenhænge, lyde, ord. Målgruppe: Fra 3 år. I oversigten,

Læs mere
1-3år
legoglektie@gmail.com

Sanse-motorisk LEG

Sanse-motorisk leg I weekenden sendte vi Bjørn afsted på miniferie ved farmor og farfar og legede enebarn med lillebror Eskild. Vi sprang ud i en sanse-motoriske leg med forskellige små ting, poser, tape og vand. Eskild havde en fest og

Læs mere
Scroll til toppen