Værksted med bogstavers lyde.

Så er endnu et værksted klar til samlingen. Værkstedet her er med fokus på bogstavers lyde. Det tidligere værksted “Bogstaver” kan med fordel bruges inden dette. Værkstedet “Lydrette ord” er tænkt til at kunne bruges efter.

Værkstederne kan både bruges hjemme med sit barn eller i skolen til små værksteder. De er lige til at printe og bruge. Husk materialet er underlagt copyright, så det må kun kopiers på skoler med en copyrightaftale.

Måske dit barn kan have glæde af læringscirklen med bogstaverne her, hvis det stadig er svært at huske dem alle. Og ellers er det en god ide, at begynde at øve huskeord/de 120 ord, som du kan læse om her.

En anden god både at have fokus på bogstaver og lyde er igennem rim.

Dette værksted kan hentes herunder:

Værkstedet med flipflappere kan hentes her.