Værksteder med lydrette ord 29kr

Her får du 4 forskelllige værksteder, som du kan bruge med dit barn hjemme eller til dine elever i klassen til at have fokus på de lydrette ord. De 5 værksteder på 13 sider koster 29kr og sendes til din mail. Betal ved at overføre 29kr til 53636323, skriv din mail samt “lydret værksted”. Værkstederne sendes indenfor 24 timer.

Læs her hvad dit barn i 1. og 2. klasse skal lære.

Du kan også se en liste med lyrette ord her.

  1. Puslespil med lydrette ord. 18 brikker a 3 stk. Dit barn skal samle de små puslespil, som passer sammen og danner et ord. Jo flere små puslespil du blander sammen jo sværere bliver det. De små billeder er en hjælp til barnet. Der er ikke et billede på alle brikker, da det så vil blive for let.
  2. Vendespil. Vend blyanterne med ryggen op. Brug brikkerne som i et almindeligt vendespil. Vend to brikker af gangen skiftevis. Sig ordet højt, som vendes. Jo større sværhedsgrad du ønsker, jo flere blyanter med lydrette ord skal der være med i spillet. Det gælder om at finde et lydret ord stavet, som passer sammen med ordet so billede.
  3. Terningspil. Her skal der kastes med to terninger. Ved den ene terning går dit barn vandret, ved den anden terning går dit barn lodret. Så lander det på et lydret ord, som siges højt og som eventuelt også skrives ned i et hæfte ved siden af.
  4. Flipflapper med lydrette ord. Her medfølger hele 6 flipflappere med en masse lydrette ord. På flipflapperne står beskrevet, hvordan de kan bruges på forskellige niveauer. Dette værksted med flipflappere kan downloades her.
  5. Ludo med lydrette ord. Spil spillet som normalt, men læs ordene, som I lander på. Spillet kan også hentes her.