Spil med lydrette ord

cropped-IMG_2019-09-06_15-46-09.jpg

Køb spillene til 25kr her

Her får du 4 forskelllige værksteder, som du kan bruge med dit barn hjemme eller til dine elever i klassen til at have fokus på de lydrette ord. Læs her hvad dit barn i 1. og 2. klasse skal lære.

Du kan også se en liste med lydrette ord her.

  1. Puslespil med lydrette ord. 18 brikker a 3 stk. Dit barn skal samle de små puslespil, som passer sammen og danner et ord. Jo flere små puslespil du blander sammen jo sværere bliver det. De små billeder er en hjælp til barnet. Der er ikke et billede på alle brikker, da det så vil blive for let.
  2. Vendespil. Vend blyanterne med ryggen op. Brug brikkerne som i et almindeligt vendespil. Vend to brikker af gangen skiftevis. Sig ordet højt, som vendes. Jo større sværhedsgrad du ønsker, jo flere blyanter med lydrette ord skal der være med i spillet. Det gælder om at finde et lydret ord stavet, som passer sammen med ordet so billede.
  3. Terningspil. Her skal der kastes med to terninger. Ved den ene terning går dit barn vandret, ved den anden terning går dit barn lodret. Så lander det på et lydret ord, som siges højt og som eventuelt også skrives ned i et hæfte ved siden af.
  4. Flipflapper med lydrette ord. Her medfølger hele 6 flipflappere med en masse lydrette ord. På flipflapperne står beskrevet, hvordan de kan bruges på forskellige niveauer. Dette værksted med flipflappere kan downloades her.
  5. Ludo med lydrette ord. Spil spillet som normalt, men læs ordene, som I lander på. Spillet kan også hentes her.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Læringscirkler

Samlet pakker

Førskole

Annoncer
legoglektie@gmail.com

Vandforsøg og leg

Spande og både er sponsoreret af Dantoy til forsøg. B og jeg har haft gang i et fint forsøg omhandlende jordlag og regnvand, hvor Dantoys gennemsigtige spande og sier var perfekte. Målgruppe: 4 – 11år. Mål: Jordlag, regnvand, oversvømmelse, Vesterhavet,

Læs mere
0. klasse
legoglektie@gmail.com

Matematikspil med tal og talmængde.

Køb spillene med tal til 35kr her. Så er endnu et værksted klar til at kunne bruge både hjemme eller i undervisningen. Værkstedet har fokus på tal, talforståelse og talmængder. Målgruppe: Fra 5 år Værkstedet kan med fordel bruges sammen

Læs mere
0. klasse
legoglektie@gmail.com

Plakat med årstider

Denne meget fine og børnevenlige årskalender kan hentes helt gratis. Den der super fin og meget visuelt til de mindre børn, så de kan få en begyndende forståelse af årets gang, måneder og kendetegn for årstiderne. Eller se også vores

Læs mere
Scroll til toppen