Forstå og tegn opgaver

Læseforståelse er en central del, når dit barn lærer at læse. Ofte er børn tekniske læsere i starten – altså de kan læse ord og sætninger, men de kan ikke også forstå betydningen samtidigt. Med tiden udvikler de evnen til både at læse og forstå det læste på samme tid, men det er hele tiden en proces, da der konstant bliver præsenteret nye ord i tekster. Jo ældre dit barn bliver, jo lettere vil det blive at læse ord, det ikke forstår, hvilket kan give ret mange problemer med læseforståelsen af en tekst, hvis dit barn reelt set ikke har forstået sammenhængen i det læste.

Se også vores “lær at læse”- pakke (butik), der har en komplet vejledning, opgaver, spil og lege til at støtte læseudviklingen.      

Opgaverne her er små lette opgaver, som er en mulig måde at tjekke dit barns læseforståelse. Her skal dit barn læse en lille tekst og tegne en tegning, som passer til.

Mål: Læseforståelse

Målgruppe: Fra 1. klasse

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr