Billed-sudoko for børn – koncentration og læring

Her finder du god, lærerig underholdning til dit barn. Sudoku er fantastiske at have med på ferie eller sidde med en søndag morgen. Sudoku er et spil, som dit barn ofte selv kan sidde med – det kan dog stadig være rart at have en hjælpende hånd i ny og næ. 

I sudoku handler det om at få udfyldt alle felterne, så alle tal (eller samme slags af figurer) kun må stå én gang på hver vandret linje, én gang på hver lodret og én gang i hvert kvadrat. 

Sudoku er med til at træne dit barns evner i problemløsning. Samtidig fastholder en sudoku dit barn i længere tid, fordi der er en forløsningsglæde, når det lykkedes at løse sudokuen, og det øger dit barns koncentrationsevne. En sudoku kan drille og være svær, men ofte lykkedes det børn at løse dem, hvis niveauet passer til dem.

Når dit barn er vant til at arbejde med problemløsning, som i den grad ses i faget matematik, giver det erfaring i at selvom noget er svært og virker uløseligt, så kan det lykkes, hvis man bliver ved. Når dit barn lykkedes med problemløsninger, giver det blod på tanden til kommende problemløsninger, fordi dit barn har fået en aha-oplevelse!

Målgruppe: Fra 6 år  

Mål: Træne problembehandlingskompetencen

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr