Læsetekster til indskolingen

IMG_2020-09-05_15-25-52

Jeg har lavet lidt sjove og anderledes læsetekster, som har forskelligt fagligt fokus ud over læsning. Emnerne er blandt andet tidslinje, direkte tale, skimmelæsning, ords flertydig betydning, resumé og tekstforståelsen.

Læseteksterne egner sig til indskolingen, hvor dit barn får i 1. Klasse, 2. Klasse eller 3. Klasse.

Læs mere om dit barns læseudvikling eller se vores læsekategori. Desuden kan du og dit barn have glæde af læsekortene her.

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Skole- og førskolecirkler

Vi anbefaler...

Førskole

0. klasse
legoglektie@gmail.com

Lege med bogstaver

Hvis du mangler ideer til at øve bogstaver, så brug oversigten her og få en masse ideer til lege med bogstaver. På denne måde læres bogstaverne på en sjov både, som de fleste børn fanges af. Desuden lærer børn jo forskelligt, så

Læs mere
1-3år
legoglektie@gmail.com

Kunst med blade

I weekende lavede Bjørn og jeg det fineste projekt med efterårets flotte blade. Det tager ikke særlig lang tid og alt du skal bruge er gennemsigtig lim, husholdningspapir og tape. Målgruppe: Fra 2 år Mål: Efterstegn, farver, former og fotosyntese

Læs mere
Ark til print
legoglektie@gmail.com

Leg&Lektie cirkler – tal og tæl

Jeg har manglet en læringscirkel til Eskild på knap 3år, derfor har jeg lavet en lille serie af læringscirkler til førskolebørn. Cirklerne her sætter fokus på det at tælle og en begyndende forståelse af talmængder. Herhjemme bruger vi cirklen sammen

Læs mere
1-3år
legoglektie@gmail.com

FORSKER E

Lillebror E aka FORSKER! Den anden dag og nat var E i gang med den hele store forskning – den ikke så imponerende forskning! Det gik ud på, hvor længe han kunne holde sig vågen, efterfulgt af forsøget, hvor tidligt

Læs mere
Scroll til toppen