Halloween – læs og forstå 3.-5. klasse

Når dit barn skal arbejde med læseforståelse, så er det vigtigt at opgaverne er spændende og udtryksfulde, så det ikke bliver kedeligt eller tungt.

I dette hæfte finder du opgaver med henblik på dit barns læseforståelse med Halloween som tema. Det er velegnet til 3. klasse, 4. klasse og 5. klasse. Hver opgave omhandler et monster, som barnet skal læse om. Herefter er der tilhørende opgaver, hvor man skal bruge den læste tekst til at svare på spørgsmål. Opgaverne er varierende og gør brug af forskellige øvelser som afkrydsning, sæt ring om det rigtige ord eller billede og tegneøvelser.

Se flere halloweenopgaver her.

Farverigt design

Opgaverne fremtræder udtryksfulde og med et meget farverigt design. Dette kan være med til at virke indbydende hos dit barn, og derfor kan det blive lettere overskueligt at gå i gang med. Der er både fokus på at få læst om forskellige monstre, men også at træne dit barns forståelse af hvad der bliver læst om.

Halloweenhæftet er udarbejdet med et fokus på at være sjove og overskuelige. Opgaverne er ideelle op til Halloween, og det kan forhåbentligt være med til at gøre dit barn endnu mere spændt på denne hyggelige og uhyggelige højtid.

Målgruppe: 3.-5. klasse

Fag: Dansk

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr