Lær klokken – opgaver

IMG_2020-09-24_10-13-06

For mange børn kan det være svær at lære klokken! Derfor har vi lavet en guide til, hvordan du kan gribe det an, ligesom du herunder finder 20 ark til print. Arkene er visueller, farverige og sjove for dit barn at lave og kan bruges i forskellige alder afhængig af dit barns interesse for klokken.
Opgaverne kan både bruges i 0. klasse, 1. klasse, 2. klasse og 3. klasse i matematik eller blot hjemme til at lege og lære.

Se også vores læringscirkel med klokken, som kan printes her.

Arket “Ur” er et ark, hvor dit barn selv kan tegne og skrive klokken på. Print arket og laminer det, så det kan skrives på igen og igen med tusch. På den måde bliver det både sjovere og mere visuelt for dit barn.

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Skole- og førskolecirkler

Vi anbefaler...

Førskole

0. klasse
legoglektie@gmail.com

Figurer og former

Figurer og former Bjørn starter jo i 0. klasse næste år, og i den forbindelse har jeg lavet en beskrivelse af, hvad dit barn skal lære i 0. klasse. Dit barn skal blandt andet lære om geometriske figurer at kende samt

Læs mere
Jul
legoglektie@gmail.com

Julepynt og læring

For et par weekender siden lavede vi julepynt med saltdej. Selvom det bare var et spontant indslag slog det mig alligevel, hvor meget læring, der opstod i samtalen og under udformningen. For det første er der hele det sansemotoriske, røre,

Læs mere
3-5år
legoglektie@gmail.com

Løb med poster

  Skattejagt med poster  B og jeg har lavet en lille LEG i dag, hvor alle poster skal løses  og resultatet tjekkes til sidst. Legen: 5 poster, som hver indeholder en opgave med læring. Ved hver post skal der findes

Læs mere
Scroll til toppen