Søg
Close this search box.

Opgaver til engelsk 3. klasse – ordforråd.

Når dit barn møder engelsk for første gang er der mange indtryk. Der er mange nye elementer, som dit barn skal forholde sig til, der er anderledes både skriftligt og mundtligt. Som noget af det første i 1.klasse lærer man engelske ord og senere hen bevæger man sig mod grammatikken i 3. klasse – måske endda tidligere. Oftest glemmer man, at børn stadig bør indfange så mange nye ord undervejs i hele deres skoleforløb – at de skal hele tiden udvide deres ordforråd. Men det kan nogle gange være svært, fordi udvælgelsen af ord bliver en vurderingssag i forhold til, hvad der er vigtigt for børn at lære i engelsk. 

Men nogle gange handler det ikke om hvilke ord, de skal lære, men mere om metoder og strategier, der kan videregives for at kunne lære og erhverve nye ord. I opgavesættet som tager udgangspunkt i 3.klasse er der fire opgaver med fokus på ordforråd. Det er ikke fordi, børnene udelukkende skal testes i deres eksisterende ordforråd og blot forny det, men opgaverne giver også anledning til teste dit barns læringsstrategier. Et eksempel kan være i opgaven “Let’s Check the Weather” – her bliver dit barn nødt til at bruge billederne for at koble det danske ord og billedet sammen for at lære om det nye engelske vejr begreb.

Der er opgaver om vejret, beskrivelse af udseende, klokken på engelsk samt opgaver, hvor dit barn skal skrive ordet færdigt.

Målgruppe: 3. klasse

Mål: Engelsk ordforråd

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr