Læs og forstå engelsk med vendespil

IMG_2020-10-31_12-39-37

Denne aktivitet er baseret på det klassiske vendespil, som vi alle kender til. Her er vendespillet konstrueret i et “Outer Space” tema, hvor spørgsmål og svar skal matches. Spørgsmålene omhandler definitioner, talesprog, metaforer, ordforråd og udfordrer generel forståelse.

Spillet kan spilles alene eller flere sammen.

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Læringskort

Butikken
IMG_2020-07-15_13-52-35

Vi anbefaler...

Butikken
20200427_180330

Sprogkort

Butikken

Dyrekort

Billedkortene her viser søde dyr med mange forskellige farver, som fremstår visuelt indbydende. Dyrene er almindeligt kendte dyr, og dit

Tabeltræning

Tabeltræning, gangetabeller, øve tabeller, gange – kært barn har mange navne! Vi kommer ikke udenom, at det er uhyre vigtigt,

Scroll til toppen