Flash kort – samtalekort

IMG_2021-01-12_10-33-36

Her finder du og dit barn flashkort til børn i vuggestue- og børnehavealderen. Kortene beskriver en aktivitet, genstand, transportform mm., som ses på billedet samt forklares gennem tekst. 

Formålet med kortene er at skabe samtale med dit barn. Kortene er inddelt i emner, så børnene kan øve sig at kategorisere sproget. For eksempel er et emne “køretøjer”, så på det ark finder du: Bil, traktor, flyvemaskine osv. Det er en vigtig del af sprogudviklingen, at dit barn lærer at kategorisere sproget. Det gør netop, at dit barn får bedre forståelse af verden. 

Desuden er det en hjælp til, at dit barn udvikler sit ordforråd. Måske dit barn kender til ordene bil og traktor, men måske kender dit barn ikke ordet “helikopter”, eller måske har dit barn kun hørt ordet “helikopter” én enkelt gang, men denne øvelse (gentagelse) hjælper med at lagre begrebet i langtidshukommelsen.

I finder bl.a. kategorier som: Køretøjer, vejret, frugter, rum i huset, sportsgrene, dyr i havet, sport, musikinstrumenter og mange flere.

Ønsker du et færdiglavet materiale til at sprogstimulere dit barn, så se vores populære Multi Sprogkort her(butik)

Mål: Skabe samtale og øge ordforråd 

Målgruppe: 2-5 år 

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

OBS! Filen er stor, så det tager lidt tid at downloade.

Læringskort

Butikken
IMG_2020-07-15_13-52-35

Vi anbefaler...

Butikken
20200427_180330

Sprogkort

Butikken
Scroll til toppen