Læsespil

“Læsespillet” er et sjovt og lærerigt spil til børn som er ved at lære at læse. Det kan være en uoverskuelig opgave for nogle børn at læse og udvikle sin læsning, men med dette spil vil det ikke føles som en sur pligt. Det er et indbydende og lærerigt spil, som har mange lærerige aspekter. Det at noget lærerigt gøres sjovt, kan tit motivere børn. 

Der er lydrette sætninger og lydrette ord som skal læses højt, samtidigt med at der er et sjovt element, hvor man skal efterligne et dyr. Det kan spilles som et sjovt familiespil, og jo bedre dit barn bliver, jo mere kan du udfordre dit barn i dette spil. Der kan selv tilføjes nye kort, med andre ord og sætninger, hvis niveauet bliver for nemt. Der kan også laves flere dyr – der er et utal af muligheder med dette spil, så det er bare med at komme i gang.

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr