Hjælp til at skrive en historie

IMG_2021-02-09_09-04-02

Dit barn udvikler hele tiden sine evner til at skrive og formulere sig. I denne opgave får dit barn mulighed for at skrive sine helt egne historier, og dermed udvikle sine egne skrivevner og være kreativ i processen.
Det kan være svært at finde på sin egen historie, men ofte kræver de bedste historier blot lidt inspiration. I dette materiale vil du og dit barn finde ord, som kan hjælpe. Dit barn kan både få inspiration fra arket, som er inddelt i otte kategorier: Personer, karaktertræk, kan lidt/kan ikke lide, miljø, problem, løsning, begivenheder og tema/morale. Dit barn kan udvælge ét ord fra hver eller enkelte kategorier og skal derefter skrive en historie, hvor elementerne er med i.

Dit barn kan vælge flere rd, men dit barn kan starte med ét ord fra hver kategori, og hvis dit barn så går i stå eller mangler idéer, kan dit barn vende tilbage til arket.

Når dit barn selv skriver historien, hvor de forskellige kategorier indgår, får dit barn lettere ved at gennemskue andre historier og analysere dem, fordi dit barn har nogle fokuspunkter. 

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Målgruppe: Fra 3. klasse
Mål: Skrivning, fantasi, opbygge en historie.

Læringskort

Butikken
IMG_2020-07-15_13-52-35

Vi anbefaler...

Butikken
20200427_180330

Sprogkort

Butikken
Scroll til toppen