Farv regnestykkerne – lær plus

I denne opgave skal din bare have hjernen i gang. Dit barn skal udregne regnestykkerne og farvelægge det derefter. Et eksempel kunne være, at regnestykket giver fem. Dit barn kigger på farverne øverst til venstre, hvor der står et tal i. Nu skal dit barn farvelægge regnestykket, og her ville farven være lilla. 

Fokus er at arbejde med dit barns færdigheder i at lægge sammen. Opgaven har fokus på faglige elementer, som plus, tal og regning, men også kreative elementer, som øger indlæringen. De kreative elementer kan også være med til at øge dit barns koncentration, da dit barn ikke vil farvelægge “forkert”, og virkelig gøre sig umage. 

Se også vores skriveunderlag med læringsspil her (butik).

Mål: Træne at lægge tal sammen 

Målgruppe: 0.-2. klasse 

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr