Match udsnittet – børnehaveopgaver

Nu skal dit barn lærer at fokusere på enkelte dele. Dit barn skal gennemskue, hvilket zoom-billede, der passer til en bestemt figur. Det dit barn egentlig gør er at lede efter mønstre. For eksempel er der er en opgave, hvor dit barn skal placere et bestemt hjul til et billede af enten en traktor, bil eller et fly. Dit barns fokus vil hurtigt centrere sig om hjulet er tykt eller tyndt og hvor har jeg måske set hjulet før. 

Her arbejdes med dit barns koncentration, men også hele tiden på et niveau, hvor dit barn oplever succes, når han/hun for eksempel finder det rigtige hjul. Her kan du læse mere om arbejdshukommelse.

Det kan være en god idé at arbejde med dit barns koncentration og evnen i genkende billeder, da dit barn skal øve sig i at koncentrere sig, så det kan fordybe sig i noget. Når dit barn træner evnen i at genkende billeder og mønstre, træner dit barn også sin hukommelse og evnen til at finde sammenhænge. 

Mål: Genkende billeder 

Målgruppe: 3-5 år 

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr