Mit danskhæfte om mad

Dansk madhæfte (1)-thumbnail

I indskolingen skal dit barn lære de indledende øvelser i forhold til at lære at stave og læse. Dit barn skal lære om stavelser, bogstavers lyde og dernæst om at kunne læse og forstå korte sætninger. Vi har i dette hæfte samlet en række danskøvelser med madtema, hvor dit barn bliver både udfordret og underholdt. 

Opgaver der øger læseforståelsen

Hæftet indeholder 14 sider med forskellige danskopgaver. Det er lavet med henblik på at være både lærerigt og sjovt. I hæftet får dit barn mulighed for at træne stavelser og vokaler samt at tegne, farvelægge og skrive. Det indeholder også øvelser, hvor dit barn skal læse ord og sætninger og matche dem med et billede eller svare på nogle spørgsmål. Det betyder, at dit barn får øvet sig i at læse og forstå samt at sætte det læste ind i en kontekst. Dette bidrager til at øge dit barns læseforståelse og dermed dit barns evne til at tilegne sig viden

Vi har lavet tilsvarende hæfter med andre temaer, fx om superhelte og universet, som du kan finde på her

Støt dit barn undervejs

Det kan være en god idé, at du hjælper dit barn undervejs, hvis opgaverne virker svære for dit barn, eller hvis dit barn har svært ved at forstå opgaveformuleringen. Det er vigtigt, at dit barn laver øvelserne korrekt, så dit barn får så meget ud af opgaverne som muligt. 

Dit barn bliver desuden hjulpet godt på vej i at styrke sine læsefærdigheder, hvis det lærer de 120 ord. Vi har lavet en 120 ords tavle, som er motiverende og sjov for dit barn. Se tavlen her (butik).

Målgruppe: 1. klasse

Mål: Træn læsefærdigheder og læseforståelse, træn vokaler og træn stavelser.

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private. Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger når I er udvalgt til at registrere.

Kalender til børn

Overblik over ugen og måneden. Fritidsaktiviteter, skiftedag og pligter. 399kr

Vi anbefaler...

Læringspakker sammensat af os! Alt det vigtige du skal bruge til dit barn. Fra 3 år.

Bogstavkort

Kort med plastikoverflade - skriv og visk ud! Meget populære kort fra 99kr.

Piktogrammer til børn

Struktur og overblik med dagsplan og hverdagstavle. fra 299kr.

Lærings-cirkler

Alle huske- og regneregler til matematik, dansk og engelsk samlet. Fra 179kr

Sprogkort

Hjælp til dit barns sprogudvikling - let og sjovt med vores Multi Sprogkort. Fra 3 år.
Scroll til toppen