Lydhæfter – bogstavers lyde, stav, indlyd, forlyd, udlyd

CollageMaker_20210702_120503143

Disse 3 hæfter om bogstavernes lyde består af 3 forskellige niveauer. Her vil dit barn komme til at lære, hvordan bogstavernes lyde er forskellige fra ord til ord og fra bogstav til bogstav. 

Det første hæfte har en stor fokus på rim, forlyd og vokaler. Det er altid en god og forholdsvis nem start bruge rim. Derfor egner dette hæfte sig godt til de første opgaver dit barn skal arbejde med. Rim har de fleste børn arbejdet med allerede i børnehaven for at skærpe den lydlige opmærksomhed.

I hæfte nummer 2 bliver der yderligere tilføjet nye opgaver og en højere sværhedsgrad, der giver en naturlig progression i udviklingen. Her vil dit barn komme til at arbejde med indlyd og udlyd også. 

I det sidste hæfte om lyde, vil dit barn prøve kræfter med krydsord, konsonantklynger, del ordet i 2 og bogstavjagt. Dette hæfte har et højere niveau end de andre, men kan sagtens løses, hvis dit barn har lavet de to andre.  Alle disse opgaver er med til at støtte dit barns i dets fremadrettet læring og udvikling, både i læsning og i stavning

Se også vores materialer i Legoglektie butikken – Lær bogstavernes lyde.

På legoglektie.dk kan du også finde flere opgaver som netop denne. Der har vi et stort udvalg af gratis materiale, som er nemt at downloade og printe ud til dit barn. Opgaver med forlyd, indlyd og udlyd

Målgruppe: 0.-2.klasse

Fag: Dansk

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Kalender til børn

Overblik over ugen og måneden. Fritidsaktiviteter, skiftedag og pligter. 399kr

Vi anbefaler...

Læringspakker sammensat af os! Alt det vigtige du skal bruge til dit barn. Fra 3 år.

Bogstavkort

Kort med plastikoverflade - skriv og visk ud! Meget populære kort fra 99kr.

Piktogrammer til børn

Struktur og overblik med dagsplan og hverdagstavle. fra 299kr.

Lærings-cirkler

Alle huske- og regneregler til matematik, dansk og engelsk samlet. Fra 179kr

Sprogkort

Hjælp til dit barns sprogudvikling - let og sjovt med vores Multi Sprogkort. Fra 3 år.
Scroll til toppen