Lydhæfte 1 – bogstavers lyde, stav, indlyd, forlyd, udlyd

Disse 3 hæfter om bogstavernes lyde består af 3 forskellige niveauer. Her vil dit barn komme til at lære, hvordan bogstavernes lyde er forskellige fra ord til ord og fra bogstav til bogstav. 

Det første hæfte har en stor fokus på rim, forlyd og vokaler. Det er altid en god og forholdsvis nem start bruge rim. Derfor egner dette hæfte sig godt til de første opgaver dit barn skal arbejde med. Rim har de fleste børn arbejdet med allerede i børnehaven for at skærpe den lydlige opmærksomhed.

I hæfte nummer 2 bliver der yderligere tilføjet nye opgaver og en højere sværhedsgrad, der giver en naturlig progression i udviklingen. Her vil dit barn komme til at arbejde med indlyd og udlyd også. 

I det sidste hæfte om lyde, vil dit barn prøve kræfter med krydsord, konsonantklynger, del ordet i 2 og bogstavjagt. Dette hæfte har et højere niveau end de andre, men kan sagtens løses, hvis dit barn har lavet de to andre.  Alle disse opgaver er med til at støtte dit barns i dets fremadrettet læring og udvikling, både i læsning og i stavning

Se også vores materialer i Legoglektie butikken – Lær bogstavernes lyde.

På legoglektie.dk kan du også finde flere opgaver som netop denne. Der har vi et stort udvalg af materialer, som er nemt at downloade og printe ud til dit barn. Opgaver med forlyd, indlyd og udlyd

Målgruppe: 0.-2.klasse

Fag: Dansk

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr