Konflikttrappe til børn – løs konflikter blandt børn

Børn har brug for meget konkrete eksempler og gerne med visuel støtte, når vi snakker om abstrakte ting med dem. Det er abstrakt for børn at kommunikere, at tale om følelser, at sige fra, at svare igen på drilleri og rigtig meget andet. Den visuelle støtte kan gøres på mange forskellige måder både igennem piktogrammer, konkrete ting eller modeller.

I dag lavede jeg denne konflikttrappe til Bjørn og Eskild, da de er i “vi skændes om alt”- fasen! De har brug for noget visuelt, der viser dem, hvordan de kan komme bedre igennem en uenighed. Konflikttrappen kan både bruges hjemme, i skolen eller i børnehaven, hvor børnene tydeligt kan se, hvor og hvordan de bevæger sig på konflikttrappen.

Hvad skal jeg gøre og ikke gøre?
Hvor er jeg på trappen?
Hvordan kommer jeg ned ad trappen?

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr