Opgavehæfte med vokalforveksling

I dette hæfte vil dit barn komme til at arbejde med vokalforvekslinger. 

Vokalforvekslinger opstår, når en vokal lyder anderledes end den staves. Dette ses f.eks. i ordet “lykke”. Her vil mange børn have en tendens til at stave ordet “løkke”, da y udtales som ø. Derfor er det vigtigt at støtte dit barn i vokalforvekslinger, da det danske sprog er fyldt med dem. Dette vil hjælpe med de kommende opgaver som dit barn møder i folkeskolen. Vi har tidligeret lavet læringscirklen omhandlende vokaltrappen, som du med fordel kan vise dit barn.

Vores hæfter er udarbejdet således, at det er spækket med farver og billeder. Dette er med til at gøre opgaverne mere interessante at kigge på og arbejde med. Det er med til at øge motivationen til opgaverne hos dit barn, da de ser utrolig indbydende og er nemme at gå i gang med. 

Vi sørger altid for at gøre vores hæfter spændende at arbejde med, og derfor kan du med fordel kigge forbi vores hjemmeside. Her har vi en masse af gratis materiale som dit barn kan arbejde med. Hvis du er interesseret i endnu flere opgaver om vokaler, har vi også et stort udvalg af disse. Indsæt vokaler

Hvis du er interesseret i at støtte dit barn yderligere, har vi også en butik med en masse tilgængeligt materiale, som er udarbejdet på samme måde. Vi har altid dit barns udvikling og læring i fokus.

Målgruppe: 2.-4.klasse

Fag: Dansk

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr