Opgavehæfte med vokalforveksling

Haefte-med-vokalforveksling-thumbnail

I dette hæfte vil dit barn komme til at arbejde med vokalforvekslinger. 

Vokalforvekslinger opstår, når en vokal lyder anderledes end den staves. Dette ses f.eks. i ordet “lykke”. Her vil mange børn have en tendens til at stave ordet “løkke”, da y udtales som ø. Derfor er det vigtigt at støtte dit barn i vokalforvekslinger, da det danske sprog er fyldt med dem. Dette vil hjælpe med de kommende opgaver som dit barn møder i folkeskolen. Vi har tidligeret lavet læringscirklen omhandlende vokaltrappen, som du med fordel kan vise dit barn.

Vores hæfter er udarbejdet således, at det er spækket med farver og billeder. Dette er med til at gøre opgaverne mere interessante at kigge på og arbejde med. Det er med til at øge motivationen til opgaverne hos dit barn, da de ser utrolig indbydende og er nemme at gå i gang med. 

Vi sørger altid for at gøre vores hæfter spændende at arbejde med, og derfor kan du med fordel kigge forbi vores hjemmeside. Her har vi en masse af gratis materiale som dit barn kan arbejde med. Hvis du er interesseret i endnu flere opgaver om vokaler, har vi også et stort udvalg af disse. Indsæt vokaler

Hvis du er interesseret i at støtte dit barn yderligere, har vi også en butik med en masse tilgængeligt materiale, som er udarbejdet på samme måde. Vi har altid dit barns udvikling og læring i fokus.

Målgruppe: 2.-4.klasse

Fag: Dansk

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.

Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger når I er udvalgt til at registrere.

Kalender til børn

Overblik over ugen og måneden. Fritidsaktiviteter, skiftedag og pligter. 399kr

Vi anbefaler...

Læringspakker sammensat af os! Alt det vigtige du skal bruge til dit barn. Fra 3 år.

Bogstavkort

Kort med plastikoverflade - skriv og visk ud! Meget populære kort fra 99kr.

Piktogrammer til børn

Struktur og overblik med dagsplan og hverdagstavle. fra 299kr.

Lærings-cirkler

Alle huske- og regneregler til matematik, dansk og engelsk samlet. Fra 179kr

Sprogkort

Hjælp til dit barns sprogudvikling - let og sjovt med vores Multi Sprogkort. Fra 3 år.
Scroll til toppen