Opgavehæfte om konsonantforveksling

I dette hæfte vil dit barn komme til at arbejde med konsonantforvekslinger

Konsonantforvekslinger er noget som kan være svært for mange børn. Konsonantforveksling sker, når der er nogle bogstaver som minder om hinanden. Disse konsonanter er f.eks. bogstaverne b og p. Det kan være svært for dit barn at høre bogstavet, da de i nogle tilfælde lyder ens. Ved nogle ord kan b endda udtales som p og omvendt i det danske sprog. Derfor er det en vigtigt at dit barn kan høre forskel på disse, så ordet bliver stavet korrekt. 

Vi har udarbejdet et hæfte som vil styrke dit barns egenskaber til at kunne høre forskel. Vi har sørget for at gøre hæftet indbydende og spændende, så dit barn vil få nemmere ved at arbejde med det. Vi har valgt at inddrage mange flotte farver og billeder, som appellerer til dit barn. Dette kan også være med til at øge motivationen for at arbejde med emnet. Brug også hæftet om “konsonantvenner“.

Hvis du kunne tænke dig, at dit barn arbejder yderligere med konsonanter, har vi lige nu mange hæfter som støtter netop dette emne. Du kan f.eks. kigge forbi vores hjemmeside, hvor vi har masser af hæfter til dit barn. Konsonantlyde

Derudover har vi også endnu flere produkter i vores butik, som du også altid er velkommen til at kigge forbi. Her har vi en masse spændende materiale, som kan støtte dit barns udvikling. Lær bogstavernes lyde

Målgruppe: 2.-4. klasse
Fag: Dansk


Opgavehæfte om kosonantforveksling i dansk.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr