Opgavehæfte om konsonantforveksling

Haefte-med-konsonantforveksling-thumbnail

I dette hæfte vil dit barn komme til at arbejde med konsonantforvekslinger

Konsonantforvekslinger er noget som kan være svært for mange børn. Konsonantforveksling sker, når der er nogle bogstaver som minder om hinanden. Disse konsonanter er f.eks. bogstaverne b og p. Det kan være svært for dit barn at høre bogstavet, da de i nogle tilfælde lyder ens. Ved nogle ord kan b endda udtales som p og omvendt i det danske sprog. Derfor er det en vigtigt at dit barn kan høre forskel på disse, så ordet bliver stavet korrekt. 

Vi har udarbejdet et hæfte som vil styrke dit barns egenskaber til at kunne høre forskel. Vi har sørget for at gøre hæftet indbydende og spændende, så dit barn vil få nemmere ved at arbejde med det. Vi har valgt at inddrage mange flotte farver og billeder, som appellerer til dit barn. Dette kan også være med til at øge motivationen for at arbejde med emnet. Brug også hæftet om “konsonantvenner“.

Hvis du kunne tænke dig, at dit barn arbejder yderligere med konsonanter, har vi lige nu mange hæfter som støtter netop dette emne. Du kan f.eks. kigge forbi vores hjemmeside, hvor vi har masser af gratis hæfter til dit barn. Konsonantlyde

Derudover har vi også endnu flere produkter i vores butik, som du også altid er velkommen til at kigge forbi. Her har vi en masse spændende materiale, som kan støtte dit barns udvikling. Lær bogstavernes lyde

Målgruppe: 2.-4. klasse

Fag: Dansk

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.

Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger når I er udvalgt til at registrere.

Kalender til børn

Overblik over ugen og måneden. Fritidsaktiviteter, skiftedag og pligter. 399kr

Vi anbefaler...

Læringspakker sammensat af os! Alt det vigtige du skal bruge til dit barn. Fra 3 år.

Bogstavkort

Kort med plastikoverflade - skriv og visk ud! Meget populære kort fra 99kr.

Piktogrammer til børn

Struktur og overblik med dagsplan og hverdagstavle. fra 299kr.

Lærings-cirkler

Alle huske- og regneregler til matematik, dansk og engelsk samlet. Fra 179kr

Sprogkort

Hjælp til dit barns sprogudvikling - let og sjovt med vores Multi Sprogkort. Fra 3 år.
Scroll til toppen