Forstå din barn – hvad dækker vrede over?

Her får du en oversættelse af de små menneskers vrede. Plakaten kan printes og hænges op, så du og dit barn er opmærksom på de underliggende følelser.
Se også materialet med humør her.

Når børn er vrede hjemme eller i skolen, slår og virker “uopdragen” – så er det nok fordi noget trykker! Så hjælper skæld ud og modstand ikke, men en undersøgende tilgang og en nysgerrighed på, hvad der mon egentlig er bag barnets vrede.

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Kalender til børn
Piktogrammer til børn
Sprogkort
Vi anbefaler....
Scroll til toppen