Komposition – lær om teksten komposition.

Komposition betyder sammensætning eller opbygning. I danskfaget bruges det som et redskab til fx at analysere noveller. Her kan man bruge forskellige danskfaglige modeller, til at finde ud af hvordan historien er bygget op. Dit barn vil komme til at tilegne sig evner i at skelne mellem forskellige typer af kompositioner, og hvordan de hver især bruges til forskellige genrer i dansk. For at lave en analyse i danskfaget, kan dit barn ikke undgå at komme til at skulle arbejde med kompositionen gennem folkeskolen. 

Hvis du kunne tænke dig at finde flere opgaver i samme stil med denne, har vi netop nu en masse gratis hæfter til analyse tekstanalyse i dansk. De kan findes på vores hjemmeside, og der vil løbende blive gjort endnu flere tilgængelige. Dette kan findes under afsnittet “tekstanalyse” her. ​​Dansk opgaver 4.-6. klasse

Derudover har vi altid en masse spændende produkter i vores butik. Her kan du finde en masse materiale til dit barn, som kan styrke kompetencerne i dansk. Hæfte om ordklasser.

Målgruppe: 4.-6. klasse

Fag: Dansk

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Kalender til børn
Piktogrammer til børn
Sprogkort
Vi anbefaler....
Scroll til toppen