Læs og forstå om planter 4.-5. klasse (fagtekster) – gederams

Læs og forstå tekster har fokus på læseforståelsen hos dit barn. Læseforståelsen er n vigtig del af læsetræningen, så dt barn rent faktisk forstår, hvad det læser og kan bruge det i en anden sammenhæng. Teksterne her har fokus på forskellige planter i Danmark og er dermed en faglig tekst. Faglige tekster kan ofte indeholde lidt sværere ord og fagord, som gør tekstforståelsen mere udfordrende. Opgaverne, som er tilknyttet teksten, sikrer, at dit barn har fået udledt det vigtigste af teksten og hjælper dit barn til at udvikle en strategi for at kunne læse og forstå på en gang.

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr