Opgavehæfte med dividere 2

Her får dit barn hæfter, som har til formål, at blive tryg i division.

Division kan være et svært emne at mestre, men jo mere der øves, jo bedre kommer det til at sidde på rygraden. Det er ligesom plus og minus to regnearter, der er meget vigtig for matematikken fremover og er grundstenene. Hvis dit barn ikke mestrer disse regnearter vil det meste matematik være svært fremover.

Hæftet med division findes ligeledes til 2 niveauer – niveau 1 til 3. – 4. klasse og niveau 2 til 5. – 6. klasse. Hæfterne gennemgår deling, division, dividere med brøker, dividere med decimaltal og dividere med 100, 1000, 10.

Alle emnerne er nogle som dit barn skal igennem i løbet af mellemtrinnet, så har dit barn lyst til at lære mere, er disse hæfter oplagte som supplerende opgaver til skolen.

Se flere hæfter til matematik på mellemtrinnet her.

Alle emnerne er nogle som dit barn skal igennem i løbet af mellemtrinnet, så har dit barn lyst til at lære mere, er disse hæfter oplagte som supplerende opgaver til skolen.

Se flere hæfter til matematik på mellemtrinnet her.

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr