Søg
Close this search box.

Træningshæfte matematik – ligninger

I dette hæfte kan dit barn træne at løse ligninger. Hæftet består af 10 sider med forskellige opgaver, hvor dit barn kan træne at løse ligninger. Nogen kan synes at matematik bliver sværere, når der pludselig begynder at komme bogstaver i og ikke kun tal. Det er dog vigtigt at kunne regne med ligninger, da vi bruger det en del i vores dagligdag. Derfor er der også en side med regnehistorier, hvor dit barn kan se sammenhængen mellem ligninger og hverdagssituationer. Derudover kommer dit barn også til at arbejde med plus, minus, gange, division og negative tal. Der er også opgaver, hvor dit barn skal isolere x.

Vi har lavet et hæfte, hvor der er tilhørende forklaringer til, hvordan man løser ligninger. Det kan du finde her. Dette hæfte er uden forklaringer og eksempler, og et er rent træningshæfte med en masse gentagelser og øvelser.

Målgruppe: 5. – 7. klasse
Fag: Matematik

Træningshæfte til matematik 5. - 6. klasse med ligninger.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr