Hop tabeller

Hop tabeller

Nogle børn lærer bedst, hvis de bruger kroppen fysisk, derfor er denne øvelse perfekt til disse børn. Eller bare til børn med lidt krudt bagi.

Bjørn og jeg har skrevet tallene 1-50 (med fordel op til 100 til de store tabeller) på vores fliser i haven. De er skrevet i rækkefølge men med lidt snyd og bytten rundt nogle steder, så hvis du øver talrækken med dit barn på 3-5år, så kan de ikke bare gennemskue systemet, som de er skrevet i. Lad dit barn hoppe fra fx. 1-10, 1-30 osv. Sig at de skal springe fx. 15 over og find selv på mere.

Fra 4. klasse og ca 10-11 år og op skal dit barn gerne kunne de fleste tabeller nogenlunde udenad, så øv gerne dele af tabeller eller de lette som 2, 5 og 10 tabellen allerede fra 2. klasse afhængig af dit barns niveau selvfølgelig. Det må ikke være for svært, så de mister gejsten – lav det hellere for let til en start og byg så på. Nogle børn er bare ikke klar før 4. klasse ellers måske i slutningen af 4. klasse, og det skal nok gå alligevel.

Hvis du starter tidligere på at øve med dit barn uanset om det er tal, bogstaver, tabeller eller andet, så sørg for at gøre det på en sjov, kreativ og anderledes måde, så de får lyst til mere – pres ikke dit barn for meget eller gør det, når du er træt. Det skal være sjovt for begge parter.

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr