Nøglering med gangetabeller – cirkler

Disse cirkler er geniale til at få øvet gangetabeller med sit barn. Print, klip og laminer cirklerne, så dit barn kan have dem med i skole i en nøglering eller bruge dem til lektier hjemme.

Køb gangespil her, så dit barn kan øve gange på en sjovere måde.

Gange: Det er super vigtigt, at dit barn lærer gangetabellerne, da de ofte skal bruge gange til at løse opgaver i skolen. Jo højere klasse dit barn går i, jo vigtigere er det, at tabellerne bare sidder fast og hurtig kan bruges, da matematikken bliver bygget ovenpå med endnu sværere emner. Et af de første steder at matematik problemer opstår er, når et barn ikke lærer gangetabellerne. Det påvirker det meste af matematikken fremover, så det er vigtigt at træne, øver igen og igen.

Se andre måder, at træne gange på her eller print cirklerne med manglende tal, så dit barn selv skal udfylde den og øve sig. Se også hvordan du kan bruge cirklerne her.

Se og læs om alle cirklerne her.

Alle udgivet cirkler pr mail (72 stk): 69kr
30 færdigtrykte cirkler med 60 emner: 300kr

Er du udvalgt Copydan-skole eller institution, skal du huske at indberette tekst, opgaver og materialer kopieret fra legoglektie.dk. Du skal indberette både papirkopier, digitale kopier, print og scanninger.

Kalender til børn
Piktogrammer til børn
Sprogkort
Vi anbefaler....
Scroll til toppen