Nøglering med gangetabeller – cirkler

cropped-IMG_2019-09-26_13-05-16.jpg

Disse cirkler er geniale til at få øvet gangetabeller med sit barn. Print, klip og laminer cirklerne, så dit barn kan have dem med i skole i en nøglering eller bruge dem til lektier hjemme.

Køb gangespil her, så dit barn kan øve gange på en sjovere måde.

Gange: Det er super vigtigt, at dit barn lærer gangetabellerne, da de ofte skal bruge gange til at løse opgaver i skolen. Jo højere klasse dit barn går i, jo vigtigere er det, at tabellerne bare sidder fast og hurtig kan bruges, da matematikken bliver bygget ovenpå med endnu sværere emner. Et af de første steder at matematik problemer opstår er, når et barn ikke lærer gangetabellerne. Det påvirker det meste af matematikken fremover, så det er vigtigt at træne, øver igen og igen.

Se andre måder, at træne gange på her eller print cirklerne med manglende tal, så dit barn selv skal udfylde den og øve sig. Se også hvordan du kan bruge cirklerne her.

Se og læs om alle cirklerne her.

Alle udgivet cirkler pr mail (72 stk): 69kr
30 færdigtrykte cirkler med 60 emner: 300kr

Er du udvalgt Copydan-skole eller institution, skal du huske at indberette tekst, opgaver og materialer kopieret fra legoglektie.dk. Du skal indberette både papirkopier, digitale kopier, print og scanninger.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Skole- og førskolecirkler

Vi anbefaler...

Førskole

Ark til print
legoglektie@gmail.com

Omkreds af cirkel – opgaver

Nederst finder du opgaver, hvor dit barn kan øve sig i at regne med omkreds. Når dit barn skal arbejde med omkreds, kan det være en god idé at starte med at måle nogle runde ting med et målebånd, selvom

Læs mere
GRATIS
legoglektie@gmail.com

Gratis opgaver med ord, lyde, stavelse, rim.

Se også alle vores læringsmaterialer i butikken her. Blandt andet de populære Leg&Lektie cirkler, som både forældre, lærere og pædagoger bruger. Tilbage til oversigten med alle gratis opgaver her. Emne Uddyb-ning Link Bogstavers lyde Lyde   Hvilken lyde starter ….med? Træn bestemt lyd.

Læs mere
Jul
legoglektie@gmail.com

Julekalender med farvelægning

Har du et barn, som elsker at tegne, så er denne julekalender perfekt. Her er der en fin tegning, som skal farvelægges hver dag i december. Læs mere om, hvorfor der er læring i at tegne og farvelægge her. Find

Læs mere
0. klasse
legoglektie@gmail.com

Øv bogstavers lyde – opgaver

Når dit barn lærer at læse, er det i starten en vigtig proces at lære og genkende bogstavernes lyde. Det danske sprog er tildels lydret, og dit barn skal lære bogstavernes lyde, så det kan sættes sammen og danne ord,

Læs mere
Scroll til toppen