Læs og forstå med de 120 ord – 1./2. klasseLæsehæftet her har til formål at styrke dit barns læsefærdigheder, og det er udarbejdet på en sådan måde, at det fremtræder visuelt indbydende. I teksterne er der fokus på læseforståelse, de 120 ord samt lydlette ord.

Der er stor diversitet i opgaverne, og dette gør, at dit barn ikke skal lave flere opgaver af den samme type i træk. Dette kan være med til at motivere dit barn til at løse opgaverne, da der så er større chance for, at dit barn fastholder sin motivation og interesse for opgaverne.

Som forælder kan du vurdere, om dit barn kan løse opgaverne selv, eller om dit barn har behov for støtte undervejs. Generelt er det en god idé at understøtte barnet i opgaveløsningen og rose barnet for rigtige svar og for indsatsen generelt. På den måde opnår dit barn succesoplevelser, og disse succesoplevelser er med til at understøtte dit barns udvikling og det øger indlæringen hos dit barn. Derudover, vil det give dit barn mod til at løse opgaverne, da dit barn vil få en fornemmelse af, at det godt kan løse dem og dermed styrke troen på egne evner.

Målgruppe: Fra 6 år
Mål: Træn læsefærdigheder og læsestrategier

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr