Skrive/samtalekort til engelsk

Skrivekort” er en god aktivitet, når man gerne vil have at indskolingsbørn skal skrive lidt på engelsk.

Som lærer eller forældre opdager man oftest, at børn har viljen og lysten til at skrive i en tidlig skolealder, men mangler ideer til hvordan de skal starte. Kreativitet er en forudsætning for opgaver som disse og med børns iboende kreative kundskaber kan disse skrivekort fungere som et springbræt til at generere ideer hos dit allerede kreative barn.

Man kan inkorporere skrivekortene som en fast del af ens hverdagsrutine, hvor dit barn for eksempel kan vælge to eller tre kort om dagen og øve sig i at skrive ud fra dem. Generelt kan man i indskolingen hurtigt blive optaget af, at børnene skal forsøge at udtrykke sig mundtligt med fokus på udtale og grammatik. Derfor udskydes fokus på, at eleverne også skal udtrykke sig skriftlig i en tidlig alder, hvor det er muligt for dem at absorbere viden om engelsk skriftlighed.

Der er 60 skrivekort og emnerne rangerer forskelligt, og der vil derfor være skrivekort til alle børn med forskellige interesser. Et eksempel på et skrivekort kan være: “What is your favorite thing about your hometown?”, hvor spørgsmålet ikke kræver en specifik forhåndsviden, men er bredt og samtidig konkret nok til at dit barn kan komme med et personligt svar til spørgsmålet. 

Målgruppe: Fra 2. klasse

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr