Staveord med de 120 ord

IMG_2021-03-22_13-49-24

Jeg har i noget tid arbejdet med staveord og diktater, som der jo er mange forskellige holdninger til. Jeg har lavet min egen version af staveord, hvor der er en lille diktat med, som kan bruges eller udelades, som man selv har lyst.

Første udgave af staveordene har fokus på de 120 ord, og der er lavet 3 sæt indtil videre. Meningen er at dit barn skal arbejde med de 120 ord på forskellige måde, hvor der her er fokus på genkendelsen og stavningen af de 120 ord.

Se også vores tavle med de 120 ord her (butik).

Målgruppe: Fra 1. klasse

Copyright – husk at indberette!
ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Læringscirkler

Alle huske- og regneregler til matematik, dansk og engelsk samlet i en nøglering. 0.-10. klasse.
Butikken

Læringskort

Kort med plastikoverflade - så løs og visk ud! Meget populære kort og et sikkert valg. Fra 3 år.
Butikken
IMG_2020-07-15_13-52-35

Vi anbefaler...

Læringspakker sammensat af os! Alt det vigtige du skal bruge til dit barn. Fra 3 år.
Butikken
20200427_180330

Sprogkort

Hjælp til dit barns sprogudvikling - let og sjovt med vores Multi Sprogkort. Fra 3 år.
Butikken
Scroll til toppen