Pokemonhæfte dansk 1. klasse

I dette hæfte om Pokemon vil dit barn lære om forskellige bogstavers lyde. Det er både indlyd, forlyd og rim som alt sammen omhandler Pokemon for at motivere dit barn. 

Dit barn kommer til at arbejde med forskellige niveauer af bogstavers lyde. Det kan være opgaver som forlyde og indlyde. Forlyde er det første bogstav i et ord, som barnet skal prøve at lytte sig til. Indlyde er det, som kan være lidt mere udfordrende, da dit barn skal lytte efter bogstavet, der er i midten af ordet. Alt dette er med til at træne dit barn til at blive endnu bedre til at stave og læse, da det bliver opmærksom på lydende i ord. Alle disse opgaver er med til at støtte dit barns læring og udvikling, både i læsning og i stavning samt alle andre fag i skolen, der kræver læsekundskaber. 

Vi har i vores butik et hæfte med forældrevejledning som hedder “Lær bogstavernes lyde”. Dette kunne eventuelt bruges som supplement til dit barns læring. Lær bogstavernes lyde.

Målgruppe: 1. klasse

Fag: Dansk

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr