Skriv i 10 minutter – flere emner

skriv-10-min-historier-1-thumbnail

Dette hæfte handler om at skive løs! Dit barn skal skrive i 10 minutter om et bestemt emner. Dit barn kan derefter vælge mellem forskellige overskrifter og emner, som sætter gang i fantasien. Du kan også udvælge et af emnerne, som giver mening for dit barn.

Med dette hæfte vil dit barn komme til at arbejde med skriveprocesser og det at skabe en historie. Barnets fantasi vil i høj grad blive udviklet og støttet, da opgaverne lægger op til at tankerne kommer i fokus. Der er i alt 4 emner, men med 6 overskrifter til hver. Hvis dit barn har været igennem alle emner, kan du som forældre fx sige, at de skal begynde forfra, men med en ny overskrift. På denne måde er der rigtig meget materiale at arbejde med for dit barn. 

Vi har sørget for at gøre hæftet farverigt og indbydende at kigge på, så det kan hjælpe dit barn med at øge motivationen og tankeprocessen. Det kan for nogle børn være rigtig svært at sætte sig ned og skrive en historie, men ved at benytte sig af barnets oplevelser, kan det hjælpe med at støtte fantasien.

Dit barns kreativitet og skrivefærdigheder vil blive sat på prøve, hvilket er centralt i danskfaget, hvor der er stor fokus på at kunne skrive historier gennem dit barns skoletid. 

På vores hjemmeside har vi også et større gratis udvalg af forskelligt materiale til at støtte dit barn i skriveprocessen. Skriveopgaver 1.-6. klasse

Derudover har vi også meget tilgængeligt materiale i vores butik, som kan støtte skrivningen yderligere, og butikken er du altid velkommen til at smutte forbi. Bogstavernes lyde

Målgruppe: 2.-4. klasse

Fag: Dansk

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.

Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger når I er udvalgt til at registrere.

Kalender til børn

Overblik over ugen og måneden. Fritidsaktiviteter, skiftedag og pligter. 399kr

Vi anbefaler...

Læringspakker sammensat af os! Alt det vigtige du skal bruge til dit barn. Fra 3 år.

Bogstavkort

Kort med plastikoverflade - skriv og visk ud! Meget populære kort fra 99kr.

Piktogrammer til børn

Struktur og overblik med dagsplan og hverdagstavle. fra 299kr.

Lærings-cirkler

Alle huske- og regneregler til matematik, dansk og engelsk samlet. Fra 179kr

Sprogkort

Hjælp til dit barns sprogudvikling - let og sjovt med vores Multi Sprogkort. Fra 3 år.
Scroll til toppen