Hæfte om stavelser – klap stavelser

Som en del af at lære at læse og skrive skal dit barn lære om ord stavelser. Altså hvor mange dele et ord består af. Her skal dit barn kigge på vokalerne i ordet – for hver vokal er der en stavelse. Ofte har dit barn ikke helt styr på vokalerne, når man i skolen begynder at klappe stavelser, men det er en god ide at have fokus på stavelserne, da det gør dit barn opmærksom på at ordet kan deles op og dermed bliver lettere måde at skrive og læse. Stavelserne bruges også til at opdele et ord, altså hvor du må sætte en bindestreg og dele ordet op, hvis en linje er for kort. Der er en hel læringscirkel om ords deleregler, som du kan se her.

I opgavehæftet herunder er det forudsat at dit barn har styr på bogstaver og kan læse små ord. Her trænes

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr