Halloween opgaver til matematik 1. 2. og 3. klasse

Her finder du matematikhæfter med halloweentema til dit barn til tre forskellige niveauer; 1. klasse, 2. klasse og 3. klasse. Opgaverne indeholder forskellige matematikøvelser, blandt andet plus, minus og længdemål. I hæftet til 3. klasse finder du desuden øvelser med gange og brøker. Hæfterne indeholder også opgaver med tekst, f.eks. små regnehistorier og indkøbsture.

Kreative og udfordrende halloweenopgaver

Halloweenhæfterne er lavet med fokus på at være både sjove og udfordrende. Dit barn kan selv hoppe frem og tilbage imellem øvelserne, alt efter hvilke opgaver dit barn har mest lyst til at løse. Halloweentemaet gør det forhåbentligt ekstra sjovt for dit barn at lave op til halloween og kan måske igangsætte nogle samtaler derhjemme om, hvad halloween er.

Støt dit barn undervejs

Det kan være en god idé, at du sætter dit barn i gang ved nogle af øvelserne eller hjælper dit barn undervejs, hvis opgaverne virker svære for dit barn. Det er vigtigt, at dit barn laver øvelserne korrekt, så dit barn får så meget ud af opgaverne som muligt. 

Dit barn kan også have gavn af vores læringscirkler til matematik. Læringscirklerne indeholder forskellige huskeregler og kan bruges som en støtte, når dit barn skal løse matematikopgaver. Læringscirklerne kan købes færdigtrykte eller printes og lamineres og sættes i en nøglering.

Find flere sjove og lærerige matematikøvelser til mange timers underholdning her

Går dit barn i 3. klasse og er ved at lære at gange? Så tjek gangetabel.dk, hvor der er masser af hjælp at hente. 

Er det ikke halloween, kan du finde lignende opgavehæfter med blandt andet juletema og påsketema her

Se vores samlede halloweenmaterialer her

Målgruppe: 1. klasse, 2. klasse, 3. klasse
Fag: Matematik

Mål: Træn talrækker, plus, minus, gange, længder, brøker.

Halloween opgaver til matematik 1., 2. og 3. klasse

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr