Overblik – Leg&Lektie cirkler matematik

cropped-IMG_2019-09-26_13-02-32-1.jpg

Jeg har i noget tid arbejdet på at lave disse cirkler til mine elever, som jeg underviser i matematik. Jeg har manglet en lille samling af huskeregler på deres niveau, som kunne tilpasses dem individuelt. Det har jeg endelig fundet formen for med disse læringscirkler.

Når jeg underviser er noget af det vigtigste for mig, at mine elever bliver selvstændige, ved hvor de skal søge hjælp og ved hvordan de kommer videre fra problemer med opgaver. Derfor skal læringscirklerne bruges til at støtte elevernes opgaveløsning uden de nødvendigvis skal have fat i en voksen til at hjælpe dem.

Læringscirklerne kan købes færdigtrykte eller printes og lamineres og sættes i en nøglering, og eleverne kan dermed få individuelle “huskeregler”. Derudover tænker jeg, at de kan kombineres med andre fag, hvor der er særlig huske regler fx. dansk med sætningled eller ordklasser og en masse andre, som jeg tænker løbende vil blive lavet. På den måde kan eleven har samlet alle de læringscirkler i sin egen nøglering, som eleven har brug for at træne eller huske.

Cirklerne er ikke tænkt til at “undervise” barnet i et nyt fagområde, men skal være en huskecirkel til allerede gennemgået stof.

Måske du også kan bruge vejledningen til at træne gangtabeller på en sjov måde. Find den her.

Se og læs om alle cirklerne her.

Alle udgivet skolecirkler pr mail (72 stk): 69kr

30 færdigtrykte cirkler med 60 emner: 300kr

Er du udvalgt Copydan-skole eller institution, skal du huske at indberette tekst, opgaver og materialer kopieret fra legoglektie.dk. Du skal indberette både papirkopier, digitale kopier, print og scanninger.

Herunder er alle de læringscirkler, som passer til matematik.

Hent her (ikke færdigtrykt)
Hent her (ikke færdigtrykt)
Hent her
Hent her
Hent her
Hent her
Hent her
Hent her
Hent her
Hent her
Hent her

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Skole- og førskolecirkler

Vi anbefaler...

Førskole

Attraktioner
legoglektie@gmail.com

Givskud Zoo

Givskud Zoo Vi var i Givskud Zoo her i sommerferie, så jeg vil lige give dig mit syn på dyreparken i det midtjydske. Først da vi ankom gik det op for mig, at dyreparken er inddelt i 3 zoner, så

Læs mere
Ark til print
legoglektie@gmail.com

Tyske læringscirkler – Vejr, rutiner, hilsen, tælle

Se alle vores materialer til tysk her. ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt

Læs mere
@udmedungerne
legoglektie@gmail.com

Dyrke avokado-sten

Er der noget smukkere end at se liv vokse i stuen? Det kan du let få til at ske med en sten fra avokadoen. Gør sådan: 1. Tag stenen fra en avocado2. Tag skrællen af3. Put to tandstikker i4. Sørg

Læs mere
Ark til print
legoglektie@gmail.com

Algebra – opgaver

Nederst finder du opgaver, hvor dit barn kan øve sig i at regne med algebra. I emnet algebra begynder ligninger at fylde en stor del af læringsområdet, når dit barn er omkring 10-12 år. Det kan for mange børn var

Læs mere
Scroll til toppen