Overblik – Læringscirkler matematik

Jeg har i noget tid arbejdet på at lave disse cirkler til mine elever, som jeg underviser i matematik. Jeg har manglet en lille samling af huskeregler på deres niveau, som kunne tilpasses dem individuelt. Det har jeg endelig fundet formen for med disse læringscirkler.

Når jeg underviser er noget af det vigtigste for mig, at mine elever bliver selvstændige, ved hvor de skal søge hjælp og ved hvordan de kommer videre fra problemer med opgaver. Derfor skal læringscirklerne bruges til at støtte elevernes opgaveløsning uden de nødvendigvis skal have fat i en voksen til at hjælpe dem.

Læringscirklerne kan købes færdigtrykte eller printes og lamineres og sættes i en nøglering, og eleverne kan dermed få individuelle “huskeregler”. Derudover tænker jeg, at de kan kombineres med andre fag, hvor der er særlig huske regler fx. dansk med sætningled eller ordklasser og en masse andre, som jeg tænker løbende vil blive lavet. På den måde kan eleven har samlet alle de læringscirkler i sin egen nøglering, som eleven har brug for at træne eller huske.

Cirklerne er ikke tænkt til at “undervise” barnet i et nyt fagområde, men skal være en huskecirkel til allerede gennemgået stof.

Se og læs om alle cirklerne her.

Alle udgivet skolecirkler til alle fag pr mail : 69kr

30 færdigtrykte cirkler med 60 emner: 300kr

Samlet fil med matematikcirkler her:

Herunder er alle de læringscirkler, som passer til matematik.

Hent her (ikke færdigtrykt)
Hent her (ikke færdigtrykt)
Hent her
Hent her
Hent her
Hent her
Hent her
Hent her
Hent her
Hent her
Hent her

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr