Find og del ordene op 2

Her finder i ark med lange ord på dansk. Dit barn skal sætte to streger, så der bliver dannet tre ord. Nogle ord har endelser på, som kan gøre det lidt svært, men hjælp dit barn med at prøve sig frem.

Øvelsen træner dit barns hjerne i at genkende ord, så dit barn får lettere ved at læse og stave. Det kan være en svær opgave for flere børn, fordi dit barn skal kunne stave sig igennem et ord eller genkende ordet. Øvelsen til de ældste klasser udfordrer også dit barn på, at flere ord har endelser, som kan forvirre. 

Det kan nogle gange være svært at forstå, hvorfor det er vigtigt med et tydeligt mellemrum i de små klasse, men denne øvelse viser dit barn, hvorfor det er vigtigt, når andre skal læse det, som de skriver. 

I nogle af de lange ord vil der måske være ord, som dit barn ikke kender, men dit barn har mulighed for at finde frem til det svære ord ved at læse/genkende de to andre ord. Dette udfordrer dit barn og træner dit barn i at læse ukendte ord. 

Hæfterne er inddelt i farver, så: 

Hæfte 1 er til 3. – 5. klasse 
Hæfte 2 er til 6. – 8. klasse

Mål: Træne dit barns hjerne i at læse og genkende ord blandt andre ord. 

Målgruppe: 3.-8. klasse  

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr