Danskhæfte om danske træer

Traeer-1.-2.-klasse-1-thumbnail

I dette danskhæfte om træer arbejdes der med forskellige opgaver, som dit barn vil komme til at møde i danskfaget i 1. og 2. klasse. 

Opgaverne, som dit barn kommer til at arbejde med, består blandt andet af læs og forstå tekster, skrive ord, arbejde med vokaler og krydsord. Disse opgaver er med til at støtte og udvikle dit barns læse,- og skrivefærdigheder. Ved at læse en tekst som læs og forstå, og derefter at svare på nogle spørgsmål, hjælper det dit barn til at få en bedre forståelse af, hvad der bliver læst. Det hjælper også dit barn med at udlede de centrale dele af en tekst.

Vokallyde, forlyde og stavelser træner dit barn til at blive dygtigere til at stave og læse. Læsning skal bruges i alle fag og især efter 4. klasse tager det fart, så hvis dit barns læsefærdigheder halter, kan det risikere at falde mere bagud efter 4. klasse i flere fag.

Vores hæfter er altid lavet med det formål, at det er farverigt, enkelt og overskueligt. Dette er med til at holde motivation oppe hos dit barn, så det ikke bliver for tungt at arbejde med. 

Hvis du kunne være interesseret i flere opgaver i danskfaget, har vi på vores hjemmeside et stort udvalg med materiale som bliver opdateret hele tiden. Læs og forstå 1. klasse

Derudover har vi også en butik som du altid er velkommen til at smutte forbi. Her finder du mange print-ud materialer og fysiske produkter. Læs og forstå tekster

Målgruppe: 1.-2. klasse

Fag: Dansk

Se også vores danskmaterialer i butikken her.

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.

Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger når I er udvalgt til at registrere.

Kalender til børn

Overblik over ugen og måneden. Fritidsaktiviteter, skiftedag og pligter. 399kr

Vi anbefaler...

Læringspakker sammensat af os! Alt det vigtige du skal bruge til dit barn. Fra 3 år.

Bogstavkort

Kort med plastikoverflade - skriv og visk ud! Meget populære kort fra 99kr.

Piktogrammer til børn

Struktur og overblik med dagsplan og hverdagstavle. fra 299kr.

Lærings-cirkler

Alle huske- og regneregler til matematik, dansk og engelsk samlet. Fra 179kr

Sprogkort

Hjælp til dit barns sprogudvikling - let og sjovt med vores Multi Sprogkort. Fra 3 år.
Scroll til toppen