Dansk med superhelte – 1. klasse

CollageMaker_20210325_140117543

De fleste børn synes emnet superhelte er sjov og spændende. Derfor har jeg lavet et lille sjovt hæfte på 11 sider, hvor temaet er superhelte. Hæftet passer til 1. klasse, og der er flere forskellige opgaver med dansk i fokus. Emnerne er bogstavers lyde, vokaler, stavelser, tegneserie, læse, farve, skrive og tegne. Det er alle emner, som bruges i 1. klasse. Hæftet kan bruges hjemme som hyggehæfte eller som et ekstra hæfte i skolen.

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Læringscirkler

Alle huske- og regneregler til matematik, dansk og engelsk samlet i en nøglering. 0.-10. klasse.
Butikken

Læringskort

Kort med plastikoverflade - så løs og visk ud! Meget populære kort og et sikkert valg. Fra 3 år.
Butikken
IMG_2020-07-15_13-52-35

Vi anbefaler...

Læringspakker sammensat af os! Alt det vigtige du skal bruge til dit barn. Fra 3 år.
Butikken
20200427_180330

Sprogkort

Hjælp til dit barns sprogudvikling - let og sjovt med vores Multi Sprogkort. Fra 3 år.
Butikken
Scroll til toppen