Labyrinter med ordklasser

IMG_2021-05-26_13-49-45

En stor del af at lære dansk og mestre det danske sprog er grammatikken og viden om ord og sætninger. I indskolingen arbejder man især med ordklasser – altså navneord, udsagnsord og tillægsord. Når dit barn skal have en forståelse af ordklasserne gælder det nåde om at kunne identificere ordklasser og kende til ordklassens særlige kendetegn. Det kan være ordets bøjning, placering i en sætning eller regler for ordklassen.

Disse labyrinter er det noget af det første om ordklasser, som kan laves. Her skal dit barn identificere ordklassen og finde vej igennem labyrinten ved at gå på ordene tilhørende ordklassen.

Der er labyrinter med navneord, udsagnsord, biord og tillægsord. Opgaven passer bedst til 2. og 3. Klasse.

I dette hæfte arbejdes der med at øve de forskellige ordklasser. Her handler opgaverne om, at dit barn skal finde vej igennem en masse ord i samme ordklasse, for at komme igennem labyrinten.

Dit barn kommer til at arbejde med navneord, tillægsord, udsagnsord og biord. Opgaverne er lavet til at være meget overskuelige og enkle at arbejde med, og samtidig vil dit barn komme igennem en stor variation af ord i forskellige ordklasser, som barnet bliver trænet i at sortere i. Hæftet har et roligt design, hvilket er med til at virke indbydende.

Der er 4 opgaver i dette hæfte, men hvis du kunne være interesseret i flere opgaver, kan du eventuelt tage et kig forbi vores butik! Skoleopgaver i butikken

Vores prioritet er altid, at vores hæfter skal være sjove, overskuelige og farverige, så hvis du er interesseret i endnu mere fra os, så har vi også et stort udvalg af gratis materiale. Gratis materiale til indskolingen

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.

Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger når I er udvalgt til at registrere.

Mål: Genkende ordklasser

Målgruppe: 2.Klasse, 3.klasse

Kalender til børn

Overblik over ugen og måneden. Fritidsaktiviteter, skiftedag og pligter. 399kr

Vi anbefaler...

Læringspakker sammensat af os! Alt det vigtige du skal bruge til dit barn. Fra 3 år.

Bogstavkort

Kort med plastikoverflade - skriv og visk ud! Meget populære kort fra 99kr.

Piktogrammer til børn

Struktur og overblik med dagsplan og hverdagstavle. fra 299kr.

Lærings-cirkler

Alle huske- og regneregler til matematik, dansk og engelsk samlet. Fra 179kr

Sprogkort

Hjælp til dit barns sprogudvikling - let og sjovt med vores Multi Sprogkort. Fra 3 år.
Scroll til toppen