Læs og forstå (Niveau C)

Her er et lille læsehæfte til børn, der kun lige er begyndt med læsningen. Når dit barn har lært bogstavernes lyde begynder dit barn at skulle sætte to lyde sammen til et ord. Derfor er teksterne i hæftet her kun med ord, der har to bogstaver. Hvis ordene bliver for lange, er det for mange lyde, som dit barn skal sætte sammen til en start. Hvis dit barn er godt i gang med læseudviklingen, så tjek også de 120 ord, som er vigtige til at støtte læseudviklingen.

Læsehæftet her har til formål at styrke dit barns læsefærdigheder, og det er udarbejdet på en sådan måde, at det fremtræder visuelt indbydende. I teksterne er der fokus på læseforståelse, de 120 ord samt lydlette ord.

Der er stor diversitet i opgaverne, og dette gør, at dit barn ikke skal lave flere opgaver af den samme type i træk. Dette kan være med til at motivere dit barn til at løse opgaverne, da der så er større chance for, at dit barn fastholder sin motivation og interesse for opgaverne.

Som forælder kan du vurdere, om dit barn kan løse opgaverne selv, eller om dit barn har behov for støtte undervejs. Generelt er det en god idé at understøtte barnet i opgaveløsningen og rose barnet for rigtige svar og for indsatsen generelt. På den måde opnår dit barn succesoplevelser, og disse succesoplevelser er med til at understøtte dit barns udvikling og det øger indlæringen hos dit barn. Derudover, vil det give dit barn mod til at løse opgaverne, da dit barn vil få en fornemmelse af, at det godt kan løse dem og dermed styrke troen på egne evner.

Se flere læs og forstå tekster.

Målgruppe: 1.-2. klasse
Mål: Læse og forstå

Se andre opgavehæfter til 1. klasse her.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr