Minitavler – plakater

IMG_2021-02-10_16-41-30

En måde at lære på er mange gentagelser og visuelle præsentationer. Derfor har vi lavet disse plakater, der er lige til at printe og hænge op, så I dagligt at tale om de centrale emner.


Se også vores hverdagstavle (butik), som støtter den daglige samtaler, tidsforståelse og meget andet.

Det kan være svært hver dag at huske at tale med dit barn om tal, farver, geometriske figurer, gangetegn, plustegn, brøker, sanser . Men dit barn vil have stort gavn af at lære mange af disse ting, da flere af emnerne på tavlerne hører til flere skolefag.
Vælger vi et par eksempler som farver og tal, så bruges farver i billedkunst, men også i et fag i som matematik, hvor der fx kan stå “følg den grønne slange” eller “rabatprisen står med gult” osv. Farver bruges i alle fag, men også i hverdagen, hvor de bruges til at beskrive de ting, som dit barn ser, og det hjælper med at nuancere dit barns sprog. Tal, brøker og matematiske symboler er noget, som alle børn skal lære, men det kan være rigtig svært, og derfor er det godt med hjælpende hånd – her i form af minitavler. 

Generelt er minitavler super fede at have til at hænge i hjemmet. De hjælper både med at rette fokus mod læring, men dit barn får helt sikkert også lettere ved at huske, jo flere gange dit barn ser minitavlerne. 

Vi har samlet nogle sjove emner og centrale emner i små minitavler, der er lige til at printe og hænge op.

Tavlerne indeholder emnerne:

Førskolealderen:
Figurer
Sanser
Dyr i havet
Dyr på gården
Køretøjer
Frugt
Grøntsager
Rummet
Farver

Skolealderen:
Abc
Tal
Regnearter
Brøker
10 tabellen

Hvis dit barn har behov for flere huskeregler og støtte i læringen, er vores Læringscirkler en komplet samling af alle de vigtige regler fra 0. – 10. klasse. De er samlet i en nøglering og er lavet af plastik. Se dem her til skolebørn (butik). Her til førskolebørn.

Se også vores Multi sprogkort (butik), som arbejder med mange af de samme emner .

Målgruppe: Fra 3 år

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Læringskort

Butikken
IMG_2020-07-15_13-52-35

Vi anbefaler...

Butikken
20200427_180330

Sprogkort

Butikken
Scroll til toppen